Δραστηριότητες Νέα - Ανακοινώσεις

Ημερήσια κρουαζιέρα από το 9ο Δ.Σ. Βόλου και την Ενωση Γονέων Βόλου

Αναρτημένο από Μαρία Διούδη

Ημερήσια κρουαζιέρα διοργανώνει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου με τη συμμετοχή της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου.

Η κρουαζιέρα θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση από το λιμάνι Βόλου στις 7 π.μ. για Σκόπελο – Αγνώντα (για μπάνιο, φαγητό, κλπ), περίπλου της Β. Σκιάθου – Λαλάρια, στάση για καφέ στο ν. Τρίκερι (ή όπου αλλού αποφασιστεί την ίδια ημέρα) και επιστροφή στο Βόλο περίπου στις 9 μ.μ.

Το κόστος είναι 20-25 ευρώ το άτομο (ανάλογα με τη συμμετοχή).

Πληροφορίες στο τηλ. 6977070414 κα Πασχούδη.

Αιτήσεις θα γίνονται έως τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά με τον Συντάκτη

Μαρία Διούδη

Γράφω για μένα…. γυρίζοντας τις σελίδες της ζωής μου στην εκπαίδευση και κυρίως στη διοίκηση των σχολικών μονάδων.

Όντας ονειροπόλα και οραματίστρια, έχοντας ως γνώμονες τη δικαιοσύνη, την εργατικότητα , την αγάπη και το πάθος, την κατάθεση ψυχής, το όραμα, την καλή διάθεση, την σωστή, καλοπροαίρετη και ανθρώπινη προσέγγιση όλων των συνεργατών, την όρεξη για δουλειά και τη διάθεση του πολύτιμου προσωπικού χρόνου, υπηρέτησα την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για 36 έτη.
Η 23χρονη εμπειρία μου στη Διοίκηση ταυτίζεται απόλυτα με την παρακάτω άποψη:
"Είναι κοινή εμπειρία ότι κάτω από το ίδιο σύνολο κανόνων και κανονισμών, με την ίδια ομάδα εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, καθώς και με μαθητές που προέρχονται από περίπου ίδια περιβάλλοντα , μια σχολική μονάδα μπορεί να εκφυλιστεί ή να διατηρήσει το ισχύον καθεστώς , είτε να πετύχει σημαντικές διακρίσεις μετά από μια αλλαγή του Διευθυντή "(Mukhopadhyay,2005) .

΄Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.