Δράσεις Πολιτισμού Δραστηριότητες

Επίσκεψη συγγραφέα στο σχολείο μας

Αναρτημένο από Μαρία Διούδη

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου απο τον συγγραφέα Στέφανο Παπαδόπουλο στους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, του νηπιαγωγείου και των Α’, Β’, Γ, Τάξεων του δημοτικού.

Απόψε ο Κορνήλιος Σιφουνάκης πήγε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και στο 9ο Νηπιαγωγείο Βόλου. Συνάντησε πιλότους, πολιτικούς μηχανικούς, γιατρούς, οδηγούς αγώνων, τραγουδιστές και ζωγράφους!!! Φώναξαν όλοι μαζί, δυνατά τα όνειρά τους και νομίζω πως οι γονείς τους πίστεψαν και συμφώνησαν!!! Ήταν μια υπέροχη βραδιά!!! Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά, κερδίσαμε το στοίχημα με την κυρία ταραντούλα και αφήσαμε τα όνειρά μας να πετάξουν ελεύθερα!!!! Σας ευχαριστώ όλους!!!

Τα περάσαμε όμορφα , όμορφα, όμορφα
Τα περάσαμε όμορφα και τούτη τη φορά!

Παλιοί και νέοι ήρθανε, ήρθανε, ήρθανε
Παλιοί και νέοι ήρθανε, ώριμοι και μωρά!

Μία παρέα γίναμε, γίναμε, γίναμε
Μία παρέα γίναμε, δέσαμε μια χαρά!

Αστεία και πειράγματα
και τι δε συζητήσαμε…
Κι αν ήταν νύχτα παγερή
ζεστά εμείς τη ντύσαμε

Δείτε τα συννημένα απο κάτω

Σχετικά με τον Συντάκτη

Μαρία Διούδη

Γράφω για μένα…. γυρίζοντας τις σελίδες της ζωής μου στην εκπαίδευση και κυρίως στη διοίκηση των σχολικών μονάδων.

Όντας ονειροπόλα και οραματίστρια, έχοντας ως γνώμονες τη δικαιοσύνη, την εργατικότητα , την αγάπη και το πάθος, την κατάθεση ψυχής, το όραμα, την καλή διάθεση, την σωστή, καλοπροαίρετη και ανθρώπινη προσέγγιση όλων των συνεργατών, την όρεξη για δουλειά και τη διάθεση του πολύτιμου προσωπικού χρόνου, υπηρέτησα την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για 36 έτη.
Η 23χρονη εμπειρία μου στη Διοίκηση ταυτίζεται απόλυτα με την παρακάτω άποψη:
"Είναι κοινή εμπειρία ότι κάτω από το ίδιο σύνολο κανόνων και κανονισμών, με την ίδια ομάδα εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, καθώς και με μαθητές που προέρχονται από περίπου ίδια περιβάλλοντα , μια σχολική μονάδα μπορεί να εκφυλιστεί ή να διατηρήσει το ισχύον καθεστώς , είτε να πετύχει σημαντικές διακρίσεις μετά από μια αλλαγή του Διευθυντή "(Mukhopadhyay,2005) .

΄Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.