Αθλητικές Δραστηριότητες Δραστηριότητες Χωρίς κατηγορία

Αποθέωση του “ευ αγωνίζεσθαι” από Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Αναρτημένο από Μαρία Διούδη

μπάλα

 

Γιορτή του ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές Δημοτικών Σχολείων απ’ όλη τη Μαγνησία στήθηκε σήμερα το πρωί στο ΕΑΚ του Βόλου και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Σ’ αυτή συμμετέχουν 42 σχολεία απ’ όλο το Νομό με 80 ομάδες (κοριτσιών και αγοριών). Συνολικά περίπου 800 πιτσιρικάδες δίνουν τον καλό αγώνα, γνωρίζονται μεταξύ τους και… …αναπτύσσουν νέες φιλίες σε μια αποθέωση του «ευ αγωνίζεσθαι».Πίσω από αυτούς βρίσκονται οι διοργανωτές και συγκεκριμένα το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.Έτσι η προϊσταμένη του Γραφείου κα Γιάννα Ράμμα με τους καθηγητές φυσικής αγωγής κ.κ. Γιάννη Καρακατσούνη , Βασίλη Κατσικόπουλο, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του Δήμου, καθηγητές Παναγιώτη Παπαρρίζο, Κώστα Καμμένο, Παναγιώτη Γεραμπίνη, Λεωνίδα Κάραλη, Δημήτρη Δεβρίκη, Μιχάλη Καπουρνιώτη, με τις νοσηλεύτριες Δήμητρα Αναστασίου και Γλυκερία Χιώτη, μαζί με όλους τους γυμναστές των σχολείων, προσφέρουν τη δυνατότητα στα νέα αυτά παιδιά να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής.

Δίπλα τους στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές τους η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων με τα μέλη της που βοηθούν ανιδιοτελώς στην επιτυχία των αγώνων.

Σχετικά με τον Συντάκτη

Μαρία Διούδη

Γράφω για μένα…. γυρίζοντας τις σελίδες της ζωής μου στην εκπαίδευση και κυρίως στη διοίκηση των σχολικών μονάδων.

Όντας ονειροπόλα και οραματίστρια, έχοντας ως γνώμονες τη δικαιοσύνη, την εργατικότητα , την αγάπη και το πάθος, την κατάθεση ψυχής, το όραμα, την καλή διάθεση, την σωστή, καλοπροαίρετη και ανθρώπινη προσέγγιση όλων των συνεργατών, την όρεξη για δουλειά και τη διάθεση του πολύτιμου προσωπικού χρόνου, υπηρέτησα την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για 36 έτη.
Η 23χρονη εμπειρία μου στη Διοίκηση ταυτίζεται απόλυτα με την παρακάτω άποψη:
"Είναι κοινή εμπειρία ότι κάτω από το ίδιο σύνολο κανόνων και κανονισμών, με την ίδια ομάδα εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, καθώς και με μαθητές που προέρχονται από περίπου ίδια περιβάλλοντα , μια σχολική μονάδα μπορεί να εκφυλιστεί ή να διατηρήσει το ισχύον καθεστώς , είτε να πετύχει σημαντικές διακρίσεις μετά από μια αλλαγή του Διευθυντή "(Mukhopadhyay,2005) .

΄Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.